Ο τίτλος στη Volley League κρίνεται στα κανάλια Novasports!

Η ώρα των τελικών της Volley League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, έφτασε στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Πέμπτη 23 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τη σειρά των τελικών ανάμεσα στο Δικέφαλο του Βορρά και τους «ερυθρόλευκους», για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες στέφεται και πρωταθλήτρια, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Η αρχή στη σειρά των τελικών, είναι την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 20:00, με τον πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, από το Novasports 3, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Τα κανάλια Novasports από νωρίς θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με το Pre Game Show, από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην «PAOK Sports Arena», που θα ξεκινήσει στις 19:30 σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου και θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Καλεσμένος θα είναι ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος θα δώσει τα προγνωστικά του πριν το παιχνίδι, ενώ θα σχολιάζει και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου στις 17:00, με τη σειρά να μεταφέρεται στην έδρα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 4. Νωρίτερα, στις 16:30 θα ξεκινήσει το Pre Game Show από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη. Καλεσμένος, θα είναι ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, που θα αναφερθεί στον 2ο τελικό και παράλληλα θα σχολιάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στην περιγραφή των δύο πρώτων τελικών θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Πέμπτη 23 Απριλίου

1ος τελικός
20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3

Κυριακή 26 Απριλίου

2ος τελικός
17:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 4

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα