Η μάχη για τον τίτλο αρχίζει στο Παλατάκι

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ με το πρώτο παιχνίδι της σειράς να γίνεται την Πέμπτη (20:00) στο Παλατάκι. 
Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα στη σειρά. Ο στόχος του δικέφαλου είναι προφανώς να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει το 1-0 στη σειρά παίρνοντας  έτσι αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Καλμαζίδη αγωνίστηκε μπροστά σε 8.000 φίλους της στο game 5 της σειράς των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι φίλοι το ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα έντονο. 
Η προετοιμασία του δικεφάλου ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με μία τελευταία προπόνηση με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχουν συναντηθεί δύο φορές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με 2-3 τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για να ακολουθήσει η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στου Ρέντη με 2-3 και φυσικά η τεράστια επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο Δικέφαλος πανηγύρισε νίκη με 3-1 μέσα στη Σύρο και κατέκτησε τον τίτλο.
Καλμαζίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας»
Για τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και κυρίως για τον αυριανό πολύ κρίσιμο αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Από αύριο αρχίζουν οι τελικοί του πρωταθλήματος , πρέπει να μηδενίσουμε το κοντέρ γιατί θα είναι μια νέα σειρά από πολύ δυνατά και δύσκολα παιχνίδια. Αναμφίβολα υπάρχει κόπωση αλλά από την άλλη έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στις δυνάμεις της. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί γιατί είναι ο προηγούμενος πρωταθλητής αλλά  αποδείξαμε και εμείς ότι είμαστε ψηλά και ότι μπορούμε να διεκδικούμε επιτυχίες». Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στη παρουσία του κόσμου που θα αποτελέσει ένα ακόμα αβαντάζ για την ομάδα του: «Στο προηγούμενο παιχνίδι η ώθηση που εισπράξαμε από τον κόσμο ήταν πολύ σημαντική. Ελπίζω να έχουμε και την ανάλογη στήριξη και στον αυριανό αγώνα γιατί ο κόσμος είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς».

Σχετικά άρθρα