Άνοιγμα… Ίντερ και Μίλαν στην Ασία (pics)

Η Ασία ως ήπειρο αποτελεί ακόμα «παρθένα» γη σε ότι αφορά στην προώθηση των ευρωπαϊκών ομάδων στον κόσμο και έτσι Ίντερ και Μίλαν θα κάνουν ξανά περιοδεία στην… Ανατολή! Οι δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου ελπίζουν να αυξήσουν τους θαυμαστές τους στην ασιατική ήπειρο…

Αυτό το καλοκαίρι οι δύο ιταλικοί σύλλογοι θα συμμετάσχουν σε μια περιοδεία στην Κίνα και θα λάβουν μέρος, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο διεθνές Champions Cup 2015.

Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουλίου στη Σεντζέν, όταν η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα. Στις 27 του ίδιου μήνα θα παίξουν Ίντερ-Ρεάλ στην Γκουανγκζού, ενώ στι 29 ή στις 30 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν, στη Σαγκάη.

Πριν από αυτά τα παιχνίδια, στις 21 Ιουλίου, οι «νερατζούρι» θα έχουν παίξει φιλικό αγώνα στη Σαγκάη με την Μπάγερν Μονάχου.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν και την Κυριακή το βράδυ, γκολ δεν είχαμε στο ντέρμπι (έγιναν πολλά λάθη και από τον διαιτητή), αλλά οι οπαδοί των δυο ομάδων, έδωσαν άλλο «χρώμα» στις κερκίδες με τα πανό τους…

 

Σχετικά άρθρα