Ναβάρο: «Θα τα δώσουμε όλα στην τελευταία ευκαιρία μας»

«Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία, αν θέλουμε να επιστρέψει η σειρά στη Βαρκελώνη, θα τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο για την αυριανή (23/4, 22:00) τέταρτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, που θα γίνει στο ΣΕΦ με το σκορ 2-1 για τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς και γι’ αυτό έφτασε στη νίκη», σχολίασε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αρχηγός των «Μπλαουγκράνα» για τον τρίτο αγώνα και σε ερώτηση τι έκανε λάθος η Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Αντιδράσαμε στην τρίτη περίοδο, ισοφαρίσαμε, βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής στο τέλος, αλλά, αν και είχαμε ευκαιρίες, τις χάσαμε και πλέον είμαστε πίσω με 2-1 στη σειρά. Σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, αν έχεις «νεκρά» διαστήματα για 7-8 λεπτά, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά. Αυτό συνέβη σε εμάς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν ένας αγώνας υψηλής πίεσης και εμείς για τέσσερα λεπτά, τα πλέον κρίσιμα, ήμασταν… εκτός. Μετά είναι αργά για να αντιδράσεις».

«Θα πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε σήμερα και να τα ελαχιστοποιήσουμε», επισήμανε ο Ναβάρο για τον τέταρτο αγώνα της σειράς και υπογράμμισε: «Πιστεύω πως την Πέμπτη θα γίνει «μάχη». Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία, αν θέλουμε να επιστρέψει η σειρά στη Βαρκελόνη. Το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα».

«Είμαι αισιόδοξος», δήλωσε ο 35χρόνος γκαρντ και σημείωσε: «Μπορούμε να αναδειχθούμε νικητές στην έδρα του Ολυμπιακού αύριο. Και βγάζω αυτό το συμπέρασμα από το γεγονός πως στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ καταφέραμε να επιστρέψουμε από το -8 και να μείνουμε «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλους. Έτσι είναι το μπάσκετ. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Σχετικά άρθρα