Ετοιμάζουν μελέτες για την Μεσημβρία

Πριν από λίγες ημέρες, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης είχε κάνει επιθεώρηση στους χώρους στην Νέα Μεσημβρία (στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ) μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και τον υπεύθυνο των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Στόχος τους ήταν να λάβουν τις αποφάσεις για τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν στην Μεσημβρία. Και τα οποία είναι απαραίτητα και θα γίνουν, ανεξάρτητα με την κατασκευή ενός νέου αθλητικού κέντρου για τον ΠΑΟΚ σε άλλη περιοχή.

Όπως έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ μετά από την αυτοψία που έγινε στο αθλητικό κέντρο, οι επιτελείς της ΠΑΕ είναι σε αναμονή μελετών για τις βελτιωτικές εργασίες που θα ξεκινήσουν άμεσα. Οι βελτιωτικές εργασίες δεν έχουν σχέση με την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου, αφενός γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει οι παίκτες να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προετοιμασία τους για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει η ομάδα στην Μεσημβρία. Και επιπλέον διότι η Μεσημβρία θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και θα διατηρηθεί για τις ομάδες Νέων του συλλόγου, ακόμη και αν το βασικό αθλητικό κέντρο κατασκευαστεί σε άλλη περιοχή, παραδείγματος χάρη στην Θέρμη.

Σχετικά άρθρα