Γιαννούλης: «Το πρώτο είναι αξέχαστο»

Τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του κατέκτησε με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Γιαννούλης.
 
Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων μίλησε στη NOVA για το φετινό πρωτάθλημα, τον στόχο του Κυπέλλου και τη δική του προσπάθεια ενόψει της νέας περιόδου.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο που μας στήριξε. Σε αυτούς το αφιερώνω και στην οικογένειά μου. Το πρώτο άλλωστε πάντα είναι αξέχαστο. 
 
Είχαμε χαρακτήρα πρωταθλητή γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα. Όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα και βρεθήκαμε πέντε βαθμούς πίσω, είχαμε τη δύναμη να ανατρέψουμε την κατάσταση, να περάσουμε πρώτοι και να πάρουμε σημαντική διαφορά την οποία έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε μέχρι το τέλος. 
 
Για μένα ήταν μια δύσκολη πρώτη χρονιά, έπρεπε να προσαρμοστώ και όποτε μπήκα στο γήπεδο προσπάθησα να βοηθήσω. Ελπίζω να είμαι καλύτερος την επόμενη χρονιά, όταν θα κάνω και από την αρχή την προετοιμασία.
 
Στα ματς που απομένουν θέλουμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό του Κυπέλλου. 
 
Ο Πανιώνιος είναι μια νεανική και καλή ομάδα, έχει πια μεγάλες πιθανότητες σωτηρίας και πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο, θα γίνει ένα καλό ματς και θα το ευχαριστηθούμε όλοι»

Σχετικά άρθρα