Κάτσε: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος» (video)

Ο Κάτσε είναι ο εκλεκτός του κόσμου του ΠΑΟΚ για το βραβείο του MVP της αναμέτρησης με την Κέρκυρα για την 31η αγωνιστική και όχι άδικα.
Ο Αλβανός άσος του δικέφαλου πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και μετά τη βράβευση του παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του PAOK TV στο youtube.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το βραβείο του MVP στον αγώνα με την Κέρκυρα: «Σίγουρα η βράβευση από τον κόσμο είναι σημαντικό για εμάς τους παίκτες, μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια. Θέλω να τους ευχαριστήσω που με ψήφισαν γι’ αυτό το βραβείο».
Για τις σκέψεις του στο φάουλ που εκτέλεσε στο ματς με την Κέρκυρα και το οποίο κατέληξε στα δίχτυα: «Οταν έστησα την μπάλα, σκέφτηκα πως ήταν προς το τέλος του αγώνα και είχαμε μια ευκαιρία. Το πήρα σαν ευκαιρία αυτό το φάουλ και είπα ότι ότι είναι ευκαιρία αν το βάλω, να κερδίσουμε».
Για την απόφαση να εκτελέσει ο ίδιος το φάουλ και όχι ο Νομπόα: «Ο προπονητής είχε πει πριν τον αγώνα ποιοι θα εκτελούν τα φάουλ. Μια εβδομάδα πριν το ματς είχαμε κάνει προπόνηση στα φάουλ».
Για το ότι φέτος ο ίδιος έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ και είναι πιο παραγωγικός στο παιχνίδι του: «Χρόνο με τον χρόνο προσπαθώ να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι είναι και από τις εμπειρίες. Παιχνίδι με παιχνίδι αποκτάς εμπειρίες και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».

Σχετικά άρθρα