Με Σαντάνα στη Νέα Σμύρνη

Τέσσερις παίκτες από αυτούς που έπαιξαν συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας άφησε εκτός αποστολής ο Βίτορ Περέιρα για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός απέκλεισε από τη 19μελή αποστολή τους Μασουακού, Σιόβα, Εντινγκά και Χάρα για να τους ξεκουράσει.
 
Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο Ιμπραχίμ Αφελάι, όπως και ο Τάσος Αυλωνίτης. Φυσικά και ο Μανιάτης που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.
 
Ο Φελίπε Σαντάνα είναι ξανά στην αποστολή και ίσως παίξει βασικός μαζί με τον Μποτία, καθώς δεν υπάρχει άλλος καθαρός στόπερ. Εκτός αν ο Περέιρα βάλει τον Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο της άμυνας. 
 
Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν σήμερα στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, ενώ παράλληλα εξασκούσαν και την πίεση προς τον αντίπαλο. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο.
 
Ιατρικά δεν υπάρχουν απρόοπτα, αφού και ο Χάρα γυμνάστηκε κανονικά. Ο Μανιάτης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, ατομικά κινήθηκε και σήμερα ο Στρέζος. 
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σαντάνα, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί.

Σχετικά άρθρα