Η 24χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Αλεξάνδρα ρωτά
Ο έρωτας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης: Θέλει να βρει δουλειά στο εξωτερικό, τι να κάνω;
Εγώ δεν θέλω να τον χάσω, αλλά ούτε και να φύγω. Πώς μπορώ να τον κάνω να αλλάξει γνώμη; Τι να κάνω; Νιώθω σαν να μην υπάρχω, σκέφτομαι ότι θα φύγει και όλη μέρα κλαίω, αυτός δεν το καταλαβαίνει και τσαντίζεται.
Γιατί το διαζύγιο είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί!
Όσο οξύμωρο και αν σου ακούγεται αυτή τη στιγμή, το διαζύγιο ίσως είναι το καλύτερο πράγμα που σου έχει συμβεί, αν ο γάμος σου είναι γεμάτος δυστυχία και πόνο.
H 31χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Πελαγία ρωτά
Εθισμός στο κινητό: Μήπως μιλάει με αλλες και θέλει να με απατήσει;
Έχω σχέση εδώ ένα χρόνο και 7 μήνες με έναν άντρα, ηλικίας 41 ετών. Αυτός επιδίωξε να με γνωρίσει, όταν με είδε 5-6 φορές από κοντά, έμαθε το όνομα μου και μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook.
Κολλημένη με τον πρώην; 5 σημάδια που το αποδεικνύουν!
Κάθε χωρισμός άλλωστε είναι και ένας μικρός θάνατος, όπως λένε και οι ψυχολόγοι. Δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Και αν δεν ήθελες να χωρίσετε; Κι αν είσαι ακόμα κολλημένη με τον πρώην, ακόμα κι αν εσύ τον χώρισες; Μήπως βλέπεις γύρω σου τα σημάδια;
Ο 42χρονος αναγνώστης του boro.gr, Βασίλης ρωτά
Τι φταίει και δεν έχω ούτε φίλους, ούτε σχέση;
Τελικά δεν ξέρω τι φταίει, έφτασα τώρα στο σημείο να πιστεύω μήπως είναι θέλημα Θεού να μην κάνω σχέση. Δεν ξέρω, αν μπορείτε να βοηθήσετε, δεν ξέρω τι φταίει. Προσπάθησα, αλλά τίποτα δεν έγινε και τελικά είμαι μόνος...
Ο 39χρονος αναγνώστης του boro.gr, Σωτήρης ρωτά
Νιώθω ένα ανθρώπινο ράκος, δεν έχω κάνει ποτέ σεξ, ούτε μπορώ να πλησιάσω γυναίκα...
Είμαι 39 ετών και ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ένα ζήτημα πολύ δύσκολο και θέλω μια απάντηση οδό και σκληρή να είναι.
Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε;
Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύπλοκες, γι' αυτό και πολύτιμες. Δεν υπάρχουν απλές σχέσεις, αν και στην απλότητα τους μπορεί κανείς να θαυμάσει και να απολαύσει την ομορφιά τους, τη γενναιοδωρία τους.
O 19χρονος αναγνώστης του boro.gr, Λεωνίδας ρωτά
Είμαι κλειστός τύπος, δεν έχω φίλους, ούτε κοπέλα. Πώς να ξεμπλοκάρω;
Είμαι 19 χρονών και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που με απασχολεί. Eίμαι κλειστός τύπος, δεν έχω φίλους και ούτε βγαίνω έξω για καφέ και αυτό που επιπλέον μου δημιουργηθεί κάποια ανασφάλεια, είναι ότι δεν έχω κάποια κοπέλα.
H 34χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Πόπη ρωτά
Έχει μέλλον για κάτι σοβαρό η σχέση μου;
Θα ήθελα να μου πείτε αν θεωρείτε με τις κινήσεις αυτές, αν θα έχει μέλλον για κάτι σοβαρό. Ποια η γνώμη σας για τη σχέση αυτή;
Συγκατοίκηση, τι γίνεται μετά;
Σε άλλες περιπτώσεις η συγκατοίκηση βιώνετε ως βάρος και πίεση. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι σημαντικό να εξετάσουμε και να αναρωτηθούμε γιατί να βιώνουμε τέτοια συναισθήματα.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Κάνε την κλειτορίδα σου χαρούμενη!
5 απλές στάσεις για να πετύχεις...
5 πράγματα που θέλει στο κρεβάτι...
... Αλλά μάλλον ντρέπεται να στα ζητήσει....
Στοματικό σεξ: Tι θέλεις να ξέρει ο σύντροφός σου
Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνουν οι...