Πορνό: πώς υπονομεύει τη σεξουαλική μας ζωή;
Το πορνό μπορεί να τινάξει στον αέρα την αυτοπεποίθηση των ανδρών και να τους προκαλέσει τέτοιο άγχος, ώστε να μη μπορούν με τίποτα να λειτουργήσουν στο σεξ.
6 βήματα για «σκληρό» σεξ!
Διάβασε τι μπορείς να κάνεις, για να... απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, βιώνοντας με τον σύντροφό σου ακραίες καταστάσεις στο κρεβάτι σας ή όπου αλλού θέλετε.
Κάταγμα πέους: Ποια στάση μπορεί να το προκαλέσει;
Διάβασε τι ακριβώς είναι και ποια στάση έδειξαν σχετικές έρευνες ότι ευθύνεται για αυτό. Ενημερώσου και πάρε τα μέτρα σου, για να μην βρεθεί ο σύντροφός σου με σπασμένο... ηθικό.
5 μύθοι για το σημείο G
Αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής σου ζωής είναι και οτιδήποτε αφορά στο σημείο G, το «Άγιο Δισκοπότηρο» της ηδονής. Διάβασε τους «μύθους» γύρω από αυτό και μάθε τι ακριβώς ισχύει.
10 μέρη για αξέχαστο σεξ
Ποια είναι τα 10 μέρη που πρέπει οπσωδήποτε να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου; Διάβασε, ενημερώσου και ετοιμάσου για νέες "καυτές" περιπέτειες.
7+1 κόλπα για να
Διάβασε εδώ μερικούς απλούς και εύκολους τρόπους για να κάνεις τη σεξουαλική σου ζωή να πάρει τα πάνω της. Μετά από αυτό, είναι σίγουρο ότι ο σύντροφός σου θα σε ευγνωμονεί.
6 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή και μαζί με το ταίρι σου να ανακαλύψετε νέες πηγές ηδονής. Διάβασε ποιες είναι οι 6 στάσεις που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το όνομα σου!
H 34χρονη Μυρτώ, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Τον έπιασα να μιλάει με άλλη σε πορνοσάιτ. Φταίω εγώ σε κάτι;
Τις περισσότερες φορές τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να κινούνται στο πλαίσιο της επιπολαιότητας και της αγνής περιέργειας. Στους άντρες αρέσει το "παιχνίδι" και η "σεξουαλικοποίηση" είναι μέρος της καθημερινής τους ψυχαγωγίας. Όπου σεξουαλικοποίηση, μια συμπεριφορά που χρησιμοποιεί το ...
Αυνανίσου, κάνει καλό!
Διάβασε γιατί ο αυνανισμός κάνει καλό στην ερωτική σου διάθεση και αν αυτή η... λατρεμένη συνήθεια μπορεί να βλάψει την σεξουαλική σου ζωή.
5 στάσεις για να μην... βγαίνεις από πάνω
Εάν είσαι από εκείνες που το να "καβαλάνε"τον σύντροφό τους δεν είναι και το καλύτερό τους, αυτές οι 5 στάσεις ειναι η απόλυτη εναλλακτική λύση.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam - adTechUnit 3
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ