Τα...όχι των ζωδίων για το φετινό καλοκαίρι
Αν θες να περάσεις ένα θετικό και απόλυτα καυτό καλοκαίρι, χωρίς να καείς όμως, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και σου λένε σε τι πρέπει να πεις οπωσδήποτε Όχι, το Καλοκαίρι 2017, ώστε να περάσεις τέλεια, χωρίς προβλήματα και απογοητεύσεις!
Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 22 έως 23/7/2017
Ας διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 22 με 23 Ιουλίου 2017 και πώς θα είναι ο αισθηματικός τομέας για τα 12 ζώδια.
Τι ζώδιο είναι το... αφεντικό σου;
Τι σημαίνει να εργάζεσαι για ένα αφεντικό, ανάλογα με το ζώδιό του. Δες την ιδιοσυγκρασία του, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του μέσα στο χώρο εργασίας, τις ιδιορρυθμίες και τα ταλέντα του.
Κάρτα Ταρώ για την Παρασκευή 21/7
Η μέρα αυτή ευνοεί κατά κύριο λόγο επαγγελματικά ζητήματα, οπότε θα αποτελέσει το ιδανικό βήμα για την έναρξη μιας καινούργιας δραστηριότητας ή συμφωνίας.
Ποια είναι τα λατρεμένα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου
Μάθε τι λατρεύουν οι άλλοι σε εσένα σύμφωνα με το ζώδιο σου.
 Άρης στον Λέοντα: Προβέψεις για τα 12 ζώδια
Από σήμερα 20 Ιουλίου, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Δείτε τι αλλαγές φέρνει η πλανητική αυτή αλλαγή για το κάθε ζώδιο.
Κάρτα Ταρώ για την Πέμπτη 20/7
Η μέρα αυτή είναι η μέρα της ομορφιάς του κάλλους και της περιποίησης οπότε καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ανάλογα ζητήματα περνώντας χρόνο με τον εαυτό σας αλλα και παίρνοντας πρωτοβουλίες για να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν στην εμφάνιση σας.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam +3167 - adTechUnit 9