Εκτός Alpha και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Οι λόγοι που οδήγησαν την ηγεσία του σταθμού να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι ουσιαστικά δύο. Το εξαιρετικά υψηλό κόστος της κάθε εκπομπής και οι εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις.
Eλένη Μενεγάκη: Σε ποια παραλία λιαζόταν το Σαββατοκύριακο;
Δείτε φωτογραφία που ποζάρει άβαφη και με χαλαρό καλοκαιρινό look στα μαλλιά!
Μαρίνα Σάττι: Ποια είναι η «Μάντισσα» που όλοι μιλάνε για αυτήν
Η Μαρίνα Σάττι έχει «γκρεμίσει» το ίντερνετ με το τραγούδι Μάντισσα, το οποίο μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια views στο You Tube και όπως φαίνεται εύκολα θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια!
Σταύρος Ψυχάρης: Ο άνθρωπος που έτρεμαν οι πολιτικοί, το δεξί χέρι του Χρήστου Λαμπράκη
Με αφορμή την παραίτηση του Σταύρου και του Παναγιώτη Ψυχάρη από το διοικητικό συμβούλιο της Τυλέτυπος του Mega, ας θυμηθούμε τη ζωή ενός από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στην πολιτική ζωή του τόπου. Είναι επικεφαλής ενός από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας με βαρύ παρελθόν και ...
Το Νέο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας χρειάζεται τη στήριξή σας
Το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλα τα παιδιά να κατανοήσουν και να χαρούν τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν.
Δολοφονία 36χρονης μητέρας μέσα στο Ιπποκράτειο: Τα μηνύματα στο Facebook, oι ύποπτες κινήσεις, το DNA στο αμάξι του
Mία πρωτοφανής δολοφονία μέσα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με κατηγορούμενο έναν νέο γιατρό. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ερωτικό έγκλημα, υπάρχει όμως και το σενάριο του ιατρικού λάθους. Ποιες ήταν οι συνομιλίες στο Facebook και οι ύποπτες κινήσεις μέσα στο νοκοκομείο που έβαλαν στο ...
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέθανε η Νανά Καραγιάννη
Τα νέα της ημέρας
Πέθανε η Νανά Καραγιάννη