Ο Παπακαλιάτης μοιράζεται φωτογραφίες από τη νέα του ζωή στο Λος Αντζελες
Στο Los Angeles κατοικεί μόνιμα πλέον ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ταινία του «Ένας άλλος κόσμος».
Το ταξίδι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Βερολίνο για την προώθηση της ταινίας του! (Photos)
Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με αφορμή την προώθηση της ταινίας του… «Ένας άλλος κόσμος»!
Γνωρίστε από κοντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!
Ύστερα από έναν μήνα προβολών σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, η νέα ταινία τουΧριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας ‘Αλλος Κόσμος» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της έχοντας κόψει κοντά στα 600.000 εισιτήρια, με τον σκηνοθέτη να στοχεύει στη διεθνή διανομή της.
Ο Παπακαλιάτης ανοίγει καφενείο!
Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλος κόσμος», φαίνεται πως νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά του. Είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα με πολλές πρωτότυπες ιδέες.
Γιατί ο Παπακαλιάτης χειροκρότησε όρθιος αλβανίδα δασκάλα
Συγκλονιστική ήταν η σύντομη τοποθέτηση δασκάλας από την Αλβανία η οποία μένει μόνιμα στην Πάτρα εδώ και είκοσι χρόνια με την οικογένειά της. Στο τέλος της προβολής της ταινίας "Ένας άλλος κόσμος" που θίγει το πολύ σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα σχετικά με τη μετανάστευση και τους ...
Η γοητευτική μητριά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,Σουζάνα Παπακαλιάτη (Photo)
Μεγάλο και σημαντικό ρόλο στη ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παίζει τα τελευταία χρόνια η Σουζάνα Παπακαλιάτη. Μπορεί να μην είναι η βιολογική του μητέρα, αλλά της έχει εξίσου μεγάλη αδυναμία, αφού ξέρει πολύ καλά πόσο πολύ αγαπάει τον πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ