Οστεοπόρωση: Γιατί τα μικροθρεπτικά συστατικά πρέπει να είναι στο ημερήσιο μενού
Η μακροχρόνια ανεπάρκεια σε συγκεκριμένα μικροθρεπτικά συστατικά .... ευθύνεται για την εμφάνιση οστεοπόρωσης στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες κυρίως.
Το σεξ ως εξάρτηση: Τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κάνουν εφήμερες σχέσεις
Η σεξουαλικότητα ως εξάρτηση: Η σεξουαλική ανάγκη είναι μια πολύ σημαντική ενόρμηση που αποσκοπεί στην επιβίωση. Επομένως διέπεται από καταναγκαστική ταση για εκτόνωση και ικανοποί­ηση. προσφέροντας απόλαυση από την εκτόνωση της έντασης και επιφέροντας χαλάρωση και κορεσμό.
Μικροσκοπικό ρομπότ απομακρύνει το μόλυβδο από το μολυσμένο νερό.
Ερευνητές του IBEC (Institute for Bioengineering in Catalonia) δημιούργησαν ένα αυτοπροωθούμενο μικροσκοπικό ρομπότ που μπορεί να απομακρύνει τον μόλυβδο από το μολυσμένο νερό.
Οι τέσσερις κρυφοί κίνδυνοι από το χαρτί τουαλέτας
Κανένα άλλο αντικείμενο δεν έρχεται τόσο συχνά σε επαφή με την ευαίσθητη περιοχή, όσο το χαρτί τουαλέτας.
Στον απόηχο του τερματισμού καλοκαιρινών πτήσεων από τη Ryanair
Εντονη κριτική κατά της κυβέρνησης για ανικανότητα και αδιαφορία ασκεί η Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση της Ryanair να τερματίσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα των πτήσεων της προς τη χώρα μας. Η ιρλανδική εταιρεία είχε ζητήσει επανειλημμένως την κατάργηση των τελών 12 ευρώ ανά επιβάτη, αίτημα ...
Rynair: 'Καλύτερα επιβάτες χωρίς φόρους, παρά φόροι χωρίς επιβάτες'
Στην απόφαση να τερματίσει, κατά δύο μήνες νωρίτερα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων στη χώρα μας «εξαναγκάζεται να προχωρήσει» η Ryanair, σύμφωνα με όσα λέει ο εμπορικός διευθυντής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλών ναύλων κ. Ντέιβιντ Ο' Μπράιεν, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ