Πεθερός και Γάμος: το προφίλ του κάθε πεθερού ανάλογα με το ζώδιο του.
Έτοιμος και πρόθυμος να ικανοποιήσει αγόγγυστα, όλα τα καπρίτσια των θηλυκών μελών της οικογενείας του ώστε να είναι ευχαριστημένα μια τέτοια σημαντική μέρα.
Μήπως είστε fuck buddies;
Οι fuck buddies είναι τα δύο συστατικά των ελεύθερων σχέσεων (μέχρι και το facebook έχει τέτοιο είδους status!) και είναι δύο άνθρωποι που επιζητούν να περνούν καλά, χωρίς δεσμεύσεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Η ψυχοθεραπεία αφορά μόνο όσους αισθάνονται άρρωστοι;
Ένας από τους πλέον διαδεδομένους μύθους γύρω από την ψυχοθεραπεία είναι ότι απευθύνεται σε άτομα με ψυχικά νοσήματα και μόνο. Όντως η ψυχοθεραπεία βοηθάει αρκετά σε παθήσεις όπως η κατάθλιψη ή η διαταραχή πανικού. Είναι όμως παντελώς περιττή σε άτομα χωρίς εμφανές και μείζον ψυχολογικό ...
Νεϊμάρ, ο βραζιλιάνος μάγος του ποδοσφαίρου και το «σίριαλ» με τη μυθική μεταγραφή
Στο μεταγραφικό σίριαλ (ή και… «σαπουνόπερα) του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τον βραζιλιάνο άσο της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ.
Τι ζώδιο είναι το... αφεντικό σου;
Τι σημαίνει να εργάζεσαι για ένα αφεντικό, ανάλογα με το ζώδιό του. Δες την ιδιοσυγκρασία του, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του μέσα στο χώρο εργασίας, τις ιδιορρυθμίες και τα ταλέντα του.
Έρχονται οι πρώτες κληρώσεις της εφορίας τον Αύγουστο
Ξεκινούν από τον Αύγουστο οι κληρώσεις της εφορίας για τα χρηματικά έπαθλα που θα κερδίζουν οι φορολογούμενοι με βάση τις δαπάνες τους με πλαστικό χρήμα.
Μεγαλογιατρός μετέφερε ασθενείς σε άλλη πόλη για να μην κόβει αποδείξεις!
Πιάστηκε να μεταφέρει ασθενείς του από Θεσσαλονίκη στην Κατερίνη με σκοπό να μείνει... μακριά από αδιάκριτα βλέμματα
Δυτική Γερμανία : Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ "Rock am Ring" λόγω τρομοκρατικής απειλής
Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει χθες το βράδυ και να διαρκέσει έως την Κυριακή και είχε 80.000 επισκέπτες.
Φρούτα: γιατί και ποιά είναι διατροφικά δώρα για τον οργανισμό!
Aποτελούν ελιξίρια νεότητας για τον άνθρωπο. 1) Κεράσι: η λέξη κεράσι έχει ελληνική προέλευση, από το ελληνιστικό κεράσιον, υποκοριστικό του κέρασος. Αποτελεί παλαιότατο δάνειο πιθανότατα από την περιοχή του Εύξεινου Πόντου, απ’ όπου πιστεύεται ότι η κερασιά μεταφέρθηκε στην Ελλάδα.....
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ