Τα αποτσίγαρα και οι επιπτώσεις: Μάθε γιατί δεν είναι σκουπίδια αλλά τοξικά απόβλητα
Από σχετική έρευνα με θαλάσσιους οργανισμούς φάνηκε πως η μέση θανατηφόρα δόση για αυτούς ήταν περίπου ένα αποτσίγαρο ανά λίτρο γλυκού ή θαλάσσιου νερού.
Διατροφή για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα
Η διήθηση (στράγγισμα, φιλτράρισμα) του συνδετικού ιστού με λιπαρές ουσίες, οι οποίες έχουν την τάση να σκληραίνουν, δηλαδή να σχηματίζονται σωροί λίπους και νερού σταθεροποιημένοι με υποδόριο ιστό, αποτελεί την κυτταρίτιδα.
Ρομπότ πεθαίνουν σαν άνθρωποι - Ελληνίδα ερευνήτρια εξηγεί πως
Μπορεί σαν ιδέα να θυμίζει ταινία, ωστόσο, σε τρία χρόνια θα είναι πραγματικότητα. Το πρώτο ρομπότ, που θα «πεθαίνει» σαν άνθρωπος, χάρη στα βιοδιασπώμενα υλικά του θα είναι γεγονός.
Πως θα προστατευτείτε από τις ιογενείς ηπατίτιδες
Οι ιογενείς ηπατίτιδες αποτελούν παγκόσμιο πρόβλημα δημόσιας υγείας καθώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής και τη επιβίωση των ασθενών. Οι θεραπείες έχουν εμφανίσει μεγάλη πρόοδο αλλά ο κυριότερος τρόπος αντιμετώπισης παραμένει η πρόληψη.
Ελληνας βιοπαλαιστής, ιδιοκτήτης νησιού
Ενας οδηγός λεωφορείου πάλεψε για 24 χρόνια για να «νικήσει» το δυσκίνητο ελληνικό κράτος και να «κερδίσει» το νησάκι Υδρούσα που κληροδότησαν συγγενείς του. Θα το αξιοποιήσει με τουριστικές υποδομές
Συναγερμός για τη γρίπη. 40 νεκροί. Προστατευτείτε.
Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα με τη γρίπη, μετά το θάνατο οκτώ ατόμων τις τελευταίες τρεις μέρες. Μέχρι στιγμής τα θύματα φτάνουν τα 40, ενώ παράγοντες του Υπουργείου Υγείας φοβούνται ότι με το ραγδαίο ρυθμό, που εκδηλώνεται η επιδημία, οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τις ...
Το καινούριο βιβλίο της Κατερίνας Μάτσα: Μάθε πότε οι γυναίκες είναι ευάλωτες στην κατάχρηση!
Το καινούριο βιβλίο της Κατερίνας Μάτσα: Μάθε τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες οδηγούνται στη κατάχρηση
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ