Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα λόγω οφειλών - Δείτε σε ποιους
Έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες αποκοπές ρεύματος σε περίπου 100.000 πελάτες της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί κακοπληρωτές.
Στο δρόμο για το ασφαλιστικό - Τι δε λειτουργεί - Αναλυτικά στοιχεία
Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα Πέμπτη η χώρα, καθώς τα συνδικάτα έχουν εξαγγείλει γενική απεργία ενάντια στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που ηγούνται της κινητοποίησης, να προσκαλούν σε μαζική συμμετοχή.
«Λουκέτο» σε νοσοκομεία, σχολεία, μουσεία
Με προσωπικό ασφαλείας στα δημόσια νοσοκομεία και από εφημερεύοντα φαρμακεία εξυπηρετούνται οι πολίτες, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας (γιατροί και λοιποί εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, φυσικοθεραπευτές) .
«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται» - Συγκέντρωση κατά της λιτότητας στις 19:30 στο Σύνταγμα
Κάλεσμα στους πολίτες για τη συγκέντρωση κατά της λιτότητας των συνδικάτων σήμερα στις 19:30 στο Σύνταγμα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις πιέσεις και στα σενάρια φόβου.
Στα 33 εκατ. ευρώ το κόστος για τους «κερασμένους» καφέδες στη ΓΕΝΟΠ
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προσπάθησε να δώσει τη δική της απάντηση στον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις αυξήσεις και τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ