Παραίτηση Δούρου από το υπουργείο Πολιτισμού
Μετά την συνέλευση των καλλιτεχνών την περασμένη Τετάρτη στο θέατρο Σφενδόνη όπου ζητήθηκε η παραίτηση του Αριστείδη Μπαλτά αλλά και του Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Παναγιώτη Δούρου, το μεσημέρι της Παρασκευής ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτησή του.
Την παραίτηση του Μπαλτά ζητά ο καλλιτεχνικός κόσμος
Την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά, καθώς και του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Παναγιώτη Δούρου, ζητούν οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου.
Συνάντηση Δούρου - Γιούνκερ με επίκεντρο το προσφυγικό
Συνάντηση στο Στρασβούργο είχε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Συζήτησαν για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, σε σχέση κυρίως με τη δράση της περιφέρειας Αττικής.
Σπείρα απατεώνων εξαπατούσε πολίτες χρησιμοποιώντας ονόματα πολιτικών - Ζητούσαν χρήματα για ρουσφέτια
Την προσοχή των πολιτών εφιστά η περιφερειάρχης Αττικής Ρένας Δούρου, σε απατεώνες που παρουσιάζονται ως πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και ζητούν χρήματα για εκδουλεύσεις.
Κόντρα Δούρου-Γεννηματά με αφορμή τις αντιπλημμυρικές υποδομές της Αττικής.
Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά και της περιφερειάρχου Ατικής Ρένας Δούρου με αφορμή τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη δυτική Αθήνα.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ