Ελληνικής καταγωγής η σημαιοφόρος της Εθνικής Δανίας στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Έλενα Ρήγα, είναι πρωταθλήτρια πατινάζ στον πάγο σε όλες τις αποστάσεις, και θα είναι η σημαιοφόρος της ομάδας της Εθνικής Δανίας, στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
8+1 σημαντικές παραστάσεις χορού που θα δούμε το 2018
Μπαλέτο, σύγχρονος χορός και μία παγκόσμια πρεμιέρα
Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη άνω των 500 ευρώ προς το Δημόσιο
Οι πλειστηριασμοί επί ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο θα γίνονται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο από την 1η Μαΐου 2018.
Tom Hanks: Ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών!
Αν και το διαδικτυακό γκάλοπ ανέδειξε τον Hanks ως «καλύτερο ηθοποιό στην ιστορία του κινηματογράφου» εκείνος αγωνιά αν θα κερδίσει το 3o Όσκαρ της λαμπερής καριέρας του.
160 χρόνια made in Greece: Ένα ταξίδι στην ελληνική βιομηχανία... αλλιώς!
Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου παρουσιάζουν τη μεγάλη ιστορική έκθεση 160 χρόνια made in Greece.
Διακοπές Χριστουγέννων: Τα 5 αγαπημένα πρωινά των παιδιών
Επιτέλους… οι γιορτές ήρθαν, ώρα για ξεκούραση, ώρα για να κάνουμε όλα αυτά που μας "απαγορεύει" η καθημερινότητά μας. Και ένα από αυτά είναι το οικογενειακό αντάμωμα.
Ο καπνός από το τζάκι επιβαρύνει τις βρογχίτιδες
Ένα αναμμένο τζάκι δεν είναι μόνο ένα όμορφο θέαμα για το χειμώνα και ένας εναλλακτικός (όχι πάντα οικονομικός) τρόπος θέρμανσης. Στις μέρες μας, όπου αρκετοί πολίτες αρνούνται να βάλουν το ακριβό πλέον πετρέλαιο στα σπίτια τους ή να διαθέσουν τα χρήματά τους για την εγκατάσταση των ...
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ