Το αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο φέρνει λιτότητα ως το 2020
Συνέχιση της λιτότητας μέχρι και το 2020 φέρνει το αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλάνο 2017 – 2020, που πρέπει να δημοσιοποιήσει μέσα στο μήνα το υπουργείο Οικονομικών.
Ταχυδρόμος μία φορά την εβδομάδα πλέον στην Αττική
Μία φορά την εβδομάδα θα περνά ο ταχυδρόμος από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής από τις 15 Μαΐου, ενώ τα διαστήματα χωρίς διανομή αλληλογραφίας θα φτάσουν τις 10 μέρες το καλοκαίρι, καθώς -όπως καταγγέλλει το Σωματείο Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Νομού Αττικής, τον Μάιο λήγουν οι συμβάσεις 175 ...
Προσλήψεις 2.246 ατόμων στο δημόσιο το Φεβρουάριο - Δείτε που
Μέσα στον Φεβρουάριο θα προσληφθούν 2.246 μόνιμοι και συμβασιούχοι σε διάφορους φορείς του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
«Λουκέτο» σε νοσοκομεία, σχολεία, μουσεία
Με προσωπικό ασφαλείας στα δημόσια νοσοκομεία και από εφημερεύοντα φαρμακεία εξυπηρετούνται οι πολίτες, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας (γιατροί και λοιποί εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, φυσικοθεραπευτές) .
Ρεκόρ συμμετοχών στο Cyclades Regatta
Με ρεκόρ συμμετοχών από 63 σκάφη φέτος ο 21ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ‘CYCLADES REGATTA 2015’ του ΝΟΤΚ και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με την συνάντηση κυβερνητών και δεξίωση στο...
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ