Γιάννης Σμαραγδής: Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης, οι μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και η περίφημη μαντινάδα
Στο ενεργητικό του έχει πολλές μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές που αφήσαν εποχή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές, που διακρίθηκαν εντός και εκτός συνόρων.
Τζόρνταν Μπέλφορτ: Ναρκωτικά, απάτες και λεφτά - Αυτός είναι ο πραγματικός Λύκος της Γουόλ Στριτ
Στα 26 του ήταν ήδη πολυεκατομμυριούχος με υπέρμετρη φιλοδοξία, καταχρήσεις, ξέφρενα πάρτι, ατελείωτα λεφτά, ενώ 10 χρόνια αργότερα κατάδικος για ξέπλυμα χρήματος και απάτη.
Διαζύγιο και παιδί: Να μείνω για χάρη του παιδιού ή να χωρίσω;
«Μένουμε μαζί για το παιδί ή μήπως όχι;» Κρίσιμη η στιγμή της απόφασης ενός διαζυγίου, αλλά πιο κρίσιμη είναι η παραμονή εμμονικά σε έναν δυσλειτουργικό γάμο.
Ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για μωρά: βοηθούν στην ανάπτυξη της ομιλίας;
Τα παιχνίδια αυτά απευθύνονται σε βρέφη 0-36 μηνών (με κάποιες διαβαθμίσεις 0-6, 6-12, 12-36...) και στόχο έχουν να τους μάθουν να μιλάνε, να μετράνε, να τραγουδάνε...
Ντόναλντ Τραμπ: Πήρε πίσω την απόφαση για τους ελέφαντες – «τρόπαια»
Οργανώσεις υπεράσπισης των άγριων ζώων και του περιβάλλοντος στις ΗΠΑ και παγκοσμίως εξεγέρθηκαν την Πέμπτη (16/11)εναντίον αυτής της απόφασης, η οποία καταργούσε την απαγόρευση που είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.
Πόσος καιρός χρειάζεται για να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό; Αυτά είναι τα 4 στάδια!
Η δουλειά μου με χιλιάδες ανθρώπους, καθώς και οι αναμνή­σεις από την προσωπική μου εμπειρία με έχουν οδηγήσει στο συ­μπέρασμα ότι ύστερα από τη διάλυση μιας σχέσης ακολουθούν τέσσερα στάδια "ανάρρωσης".
10 απλοί κανόνες για τους μέλλοντες γονείς: Από τη σύλληψη, μέχρι τη γέννηση και τον θηλασμό
Αν το ζευγάρι αναρωτιέται πώς να προετοιμάσει τη δημιουργία της νέας ζωής, ορίστε μερικοί απλοί αλλά ιδιαίτερα δυναμικοί κανόνες.
Οι γονείς δεν με αφήνουν να μείνω με το αγόρι μου. Τι να κάνω;
Μου είπαν πως κάνω λάθος επιλογή, πως το να συζήσω με το αγόρι μου θα είναι λες και είμαστε παντρεμένοι.
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/11
Εξάγωνο Άρη-Ερμή σήμερα και οι στόχοι μας γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να τους διεκδικήσουμε με ορμή, ειλικρίνεια, ταχύτητα, ζωντάνια, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα και επικοινωνιακή δράση!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ