Ξενάγηση στο εντυπωσιακό Κέντρο Πολιτισμού στο Φάληρο - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λίγο πριν την κατασκευαστική ολοκλήρωση του, το εντυπωσιακό έργο του Φαλήρου άνοιξε τις πόρτες του για μια σχεδόν ολοκληρωμένη παρουσίαση. Αναμένεται να παραδοθεί έτοιμο, στα τέλη Μαρτίου- αρχές Απριλίου.
Ποιες συμφωνίες θα υπογραφούν μεταξύ Ελλάδας και Ιράν
Mε την επίσημη τελετή υποδοχής, παρουσία του α' Ιρανού αντιπροέδρου Ε. Jahangiri, που θεωρείται ομόβαθμος του πρωθυπουργού, άρχισαν οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τεχεράνη.
Τι ενοχλεί μια γυναίκα σε έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιό της.
Να μασάει τα λόγια του. Η Κριός θέλει σταράτες κουβέντες, όπως είναι και οι δικές της. Την ενοχλούν οι άνθρωποι που λένε μισόλογα ή φάσκουν και αντιφάσκουν. Αυτό αποτελεί ένδειξη για έλλειψη ειλικρίνειας, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί σε καμιά σχέση της, ερωτική ή μη...
Γι’ αυτό θα είναι ιστορικό το ματς Ελλάδα – Κολομβία
Στις 14 Ιουνίου, η Εθνική Ελλάδας και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κολομβίας θα μπουν στο στάδιο Μινεράο σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία.Ο λόγος είναι ότι θα είναι...
Το γράμμα δυο γυναικών από τη Γαύδο στη Μέρκελ!
Επιστολή στη καγκελάριο της Γερμανίας στέλνουν δύο γυναίκες επιστήμονες από τη Γαύδο, η μία από την Ελβετία και η άλλη από την Ρωσία. Μέσω της επιστολής προτείνουν στην Άνγκελα Μέρκελ τρόπους προκειμένου η πυρηνική ενέργεια να χρησιμοποιηθεί με ειρηνικό τρόπο και με ασφάλεια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ