Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια: Πώς να τα βάλετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας όλο το χρόνο
Τα Χρσιτουγεννιάτικα λαμπάκια δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα!!!
Πως να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά την Ikea βιβλιοθήκη Kallax
Μια βιβλιοθήκη χίλιοι τρόποι: πως να οργανώσετε υπέροχα το σπίτι σας με τη νέα χρονιά!
Αποθηκευτικές λύσεις για τα παπούτσια σας
Παραπάνω θα βρείτε υπέροχες λύσεις για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας και να μην πιάνουν πολύ χώρο. Από βιβλιοθήκες του Ikea με ντουλάπι, μέχρι κρεμαστράκια αλλά και ράφια, ανακαλύψτε τις ιδέες παραπάνω και οργανωθείτε σήμερα που έχετε χρόνο!
Oι 7 πιο έξυπνοι τρόποι για να οργανώσεις τα μανό σου
Έχεις πάρα πολλά μανό που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις; Δε λέω, είναι εντυπωσιακό να έχεις μια μεγάλη συλλογή, ειδικά όταν πλέον μπορείς να βρεις βερνίκια με ένα ευρώ, όμως πώς θα τα αποθηκεύσεις; Ήδη βρισκόμαστε στην εποχή των αλλαγών του δωματίου σου και τα καλλυντικά είναι κάτι που θα πρέπει ...
Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Ikea
Η σουηδική εταιρία Ikea πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με τα πολύχρωμα αντικείμενα για το σπίτι αλλά
Πόσες ώρες δουλεύουν οι υπάλληλοι του κόσμου και πόσες οι Έλληνες;
Toν Απρίλιο του 2014 ο δήμος Γκέτεμποργκ στη Σουηδία έκανε ένα συγκεκριμένο πείραμα. Μείωσε το ωράριο των εργαζομένων από 8 σε 6 ώρες την ημέρα προκειμένου να εξακριβώσει πόσο αποδοτικοί είναι οι υπάλληλοι.
5 έπιπλα και αντικείμενα του Ikea που δεν θα τα αναγνωρίσετε
Από σκαμπό κρεμαστή ραφιέρα και από μπωλ φωτιστικό. Ό,τι και αν σκεφτείτε με λίγη φαντασία γίνεται. Ανακαλύψτε παραπάνω 5 έπιπλα και αντικείμενα του Ikea που οι ιδιοκτήτες τους τους έδωσαν νέα χρήση.
11 ιδέες για τα ράφια LACK του Ikea
Τα ράφια LACK του Ikea είναι και όμορφα και χρηστικά. Ανακαλύψτε παραπάνω 11 ιδέες για να τα χρησιμοποιήσετε έξυπνα και όμορφα!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ