Τα αστρολογικά νέα, μέχρι και τις 8 Μαίου, απο τον Κώστα Λεφάκη
Οι εντάσεις στις σχέσεις με τους άλλους συνεχίζονται και τα γεγονότα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο στο ξεκίνημα του Μαΐου. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικά σας προβλήματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρχουν δυσκολίες αν δεν εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις.
Μάθε,  τι προβλέπουν τ' άστρα, για τα ερωτικά των ζωδίων 4/5
Η Σελήνη από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Εννοείται ότι θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου ενώ τα συναισθήματά σου έχουν αρχίσει να φουντώνουν.
Τι προβλέπουν τ' άστρα για όλα τα ζώδια 4/5
Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό εαυτό σου.
Η ημέρα του Πάσχα αναμένεται υπέροχη! Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου...
Η γλυκιά όψη Εξαγώνου του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, ανήμερα του Πάσχα, υπόσχεται ονειρικές χαρούμενες στιγμές, μαγικά βράδια, ερωτικές εξομολογήσεις, ισχυρή διαίσθηση, έκφραση συναισθημάτων και διέγερση των αισθήσεων!
Ερωτικό ωροσκόπιο 30/4
Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο τα ερωτικά σου;
Οι επιβιώσαντες παιδιατρικού καρκίνου αισθάνονται γερασμένοι
Οι νεαροί ενήλικες που έχουν επιβιώσει παιδιατρικού καρκίνου συχνά αισθάνονται ότι έχουν γεράσει πριν την ώρα τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Journal of the National Cancer Institute.
Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η  λουσάτη Αφροδίτη στον Ταύρο!
Η Αφροδίτη παίρνει την σκυτάλη από τον Κριό και τη δίνει στον Ταύρο ο οποίος θα την κρατήσει από τις 30 Απριλίου έως και τις 23 Μαΐου. Θα βγάλει τον καλύτερό της εαυτό, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα αλλά και να προσδώσει σταθερότητα και αρμονία.
Κολονοσκόπηση: Η εξέταση που μπορεί να σώσει τη ζωή σας
Η τιτάνια αυτή προσπάθεια δεν είναι τυχαία. Για τον περισσότερο κόσμο η κολονοσκόπηση είναι επιεικώς μία δυσάρεστη εμπειρία ενώ ούτε η εξέταση κοπράνων, που είναι μία μη επεμβατική εναλλακτική λύση, αν και όχι τόσο ακριβής, γίνεται ευνοϊκά δεκτή από το κοινό.
Διάβασε, τι λένε τ’ άστρα, για όλα τα ζώδια του αστρολογικού «χάρτη», τον Μάιο
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μας δίνει πλήθος δυνατοτήτων για σταθεροποίηση αισθηματικών και οικονομικών θεμάτων.
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 22 Μαΐου o Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο;
Ο Ερμής 3-4 φορές τον χρόνο μας κάνει τα παιχνίδια του, γυρνώντας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επηρεάζοντας τη σκέψη, τις αποφάσεις μας και σε ένα πιο γενικό πλαίσιο όλες τις επικοινωνίες μας.
Ερωτικό ωροσκόπιο 28/4
Διάβασε τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου
Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις των ζωδίων;
Ο Μάιος, δεν είναι άσχημος μήνας, δεν είναι όμως κι ο καλύτερος που έχετε βιώσει. Υπομονή!
Καρκίνος στο έντερο: ποιοί διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο
Συνδεδεμένη με το μήκος των ποδιών, φέρεται να είναι η εμφάνιση, ορθοκολικού καρκίνου σύμφωνα με τα ευρήματα, μιας νέας μελέτης, που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Έρευνα του Καρκίνου (AACR).
Καρκίνος και χαμηλός αιματοκρίτης: Πώς συνδέονται
Όταν σε γυναίκα, 35 ετών, που πάσχει από καρκίνο λέμφωμα μη Hodking παρατηρείται χαμηλός αιματοκρίτης 23, τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την εξέλιξη της νόσου και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπισή της; Ευχαριστώ
CONNECT & FOLLOW