Άρης στον Ζυγό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος δράσης μας, το πώς αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και ξεκινάμε τα πράγματα.
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/10
Με το Δία να έχει περάσει ήδη στο Ζώδιο του Σκορπιού, έχει κάνει έναρξη μίας περιόδου ευκαιριών για έρωτα, ψυχική ισορρόπηση, παθών και οικονομικού κέρδους, κυρίως για τα Ζώδια του Νερού και της Γης!
Η Κάρτα Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 20/10
H μέρα ανήκει στη τρυφερή ευαίσθητη φύση που μόνο μια γυναίκα μπορεί να έχει, συμβολίζει την προστατευτική αγκαλιά της Θηλυκής Αρχής που διέπει και ζωογονεί τα πάντα.
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/10
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιήθηκε χτες, ανοίγει μία περίοδο 28 ημερών, όπου η συντροφικότητα, η διπλωματία αλλά και η αναποφασιστικότητα, θα χαρακτηρίζει κάθε νέο μας ξεκίνημα ή δραστηριότητα μας!
Εκρηκτικό Τετράγωνο σήμερα Πέμπτη 19/10/2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι εκείνα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδίως του 3ου δεκαημέρου!
Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Σήμερα 19/10/2017, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι που φέρνει μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασίας, διπλωματίας και δικαιοσύνης. Ο νέος κύκλος που ξεκινά θα διαρκέσει έως την επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18/11/2017.
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/10
Ερμής Σύνοδο με Δία σήμερα και οι ιδέες πέφτουν βροχή! Αυξημένη κοινωνικότητα, οξυδέρκεια, τύχη σε κάθε είδους συμφωνίες, μηνύματα, εξομολογήσεις και χαρούμενα νέα είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Ερμής στον Σκορπιό έως 5/11/2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Οι συζητήσεις μας αποκτούν βάθος και οι διάλογοι περιστρέφονται γύρω από συναισθηματικής φύσεως ζητήματα, γύρω από την ψυχολογία, τη μεταφυσική και τον θάνατο.
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/10
Ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό σήμερα! Τι σημαίνει αυτό;
Η υπογονιμότητα μπορεί να κρύβει ενδομητρίωση
Ο "αόρατος εχθρός" της γυναίκας, η ενδομητρίωση, μπορεί να είναι η αιτία της υπογονιμότητας...
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 16/10 – 22/10
Από τον Μάνο Μηκίδη Αριθμολόγο-Μαθηματικό
Έρωτας και Ζώδια: Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφάλεια
Αρκετές στιγμές όλοι έχουμε αναρωτηθεί αν ο ερωτικός μας σύντροφος είναι πιστός, αν μας ζηλεύει, αν έχει σοβαρούς σκοπούς για τη σχέση μας και άλλα πολλά ερωτήματα, που μας προκαλούν ανασφάλεια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!
Τα νέα της ημέρας
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια!