Καρκίνος του Πνεύμονα: Πώς θα αντιμετωπίσω τον κίνδυνο;
Ο ιστολογικός τύπος του ΚΠ. Η χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται κατεξοχήν στην αντιμετώπιση του μη μικροκυτταρικού ΚΠ. Δεν αποτελεί θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό ΚΠ, εκτός από σπάνιες μεμονωμένες περιπτώσεις όπου ο ογκολόγος ιατρός θα κρίνει ότι υπάρχει ένδειξη.
Οι προβλέψεις της Τρίτης!
22/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη
Οι προβλέψεις της Δευτέρας!
21/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη
Παθήσεις Παγκρέατος: Τι τις προκαλεί και πώς θεραπεύονται
Το πάγκρεας είναι ενδοκρινής αδένας, με κωνικό σχήμα μήκους 12-15εκ. και βάρους 85-100 γραμμαρίων. Ανατομικά βρίσκεται βαθιά στην άνω κοιλία μπροστά από την σπονδυλική στήλη, στον ονομαζόμενο οπισθοπεριτοναϊκό χώρο.
Οι φορείς του AIDS ζουν το ίδιο με όσους δεν έχουν τον HIV
Οι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες χώρες που έχουν διαγνωστεί θετικοί για τον ιό HIV του AIDS, ζουν, πλέον, σχεδόν τόσο όσο και αυτοί που δεν είναι φορείς του ιού, καθώς τα αντι-ιικά φάρμακα έχουν μειώσει περίπου στο μισό τη θνησιμότητα της νόσου, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.
Οι προβλέψεις της εβδομάδας!
20/7-26/7/2014: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr. Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη
28 Ιουλίου Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας: Σκέψου. Πρόσεξε. Εξετάσου.
Οι Ιογενείς Ηπατίτιδες κατατάσσονται στην όγδοη πιο κοινή αιτία θανάτου παγκοσμίως. Νέα φάρμακα προσφέρουν στους ασθενείς όχι μόνο τη δυνατότητα της αντιμετώπισης αλλά και τη δυνατότητα της ολικής θεραπείας με την Ιπποκράτεια αντίληψη και θεωρία (εκρίζωση του αιτίου)
Η «βιταμίνη του ήλιου» μειώνει κατά το ένα τρίτο τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο του παχέος εντέρου
Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, οι επαρκείς ποσότητες βιταμίνης D στο αίμα μπορεί να μειώνουν κατά το ένα τρίτο τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο του παχέος εντέρου.
Oι προβλέψεις της Πέμπτης!
17/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη Ο ασφαλέστερος δρόμος για την αγάπη είναι η φιλία!
Οι προβλέψεις της Τετάρτης!
16/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη H αληθινή αγάπη δεν είναι αυτή που αντέχει τον μακροχρόνιο χωρισμό, αλλά τη μακροχρόνια οικειότητα
Νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στη Θεραπεία της Ψωρίασης
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δύο νέων πολυκεντρικών μελετών φάσης ΙΙΙ στην Ψωρίαση, που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό New England Journal of Medicine (NEJM), το secukinumab της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis προσφέρει ταχεία και υψηλή επίτευξη καθαρού δέρματος, διατήρηση της ...
Οι προβλέψεις της Τρίτης!
15/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη
  Φαρυγγο-λαρυγγική παλινδρόμηση: Γιατί έχω καούρες;
Στην κλασσική γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση, τα υγρά του στομαχιού κινούνται αντίθετα από την κανονική τους φορά και ανεβαίνουν από το στομάχι προς τα πάνω, στον οισοφάγο. Επειδή είναι όξινα, ερεθίζουν τον οισοφάγο και προκαλούν «καούρες», «ξινίλες» και «κάψιμο» πίσω από το στέρνο.
Οι προβλέψεις της εβδομάδας!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13/7/2014 – 19/7/2014 ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ
Οι προβλέψεις της Παρασκευής!
11/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη
Οι προβλέψεις της Πέμπτης!
10/7: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το www.astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη
CONNECT & FOLLOW
boro-facebook
boro-twitter
boro-youtube
boro-e-mail