8 μαμάδες και κόρες που μοιράζονται τα μυστικά της μόδας
Φυσικά το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και το ίδιο ισχύει για τις celebrities μαμάδες με τις κόρες τους.
Τα ωραιότερα looks ομορφιάς των Mary-Kate και Ashley Olsen
Οι γνωστές ως αδερφές Olsen είναι πλέον ενεργά στη βιομηχανία της μόδας όχι μόνο με τις στιλάτες παρουσίες τους αλλά και με δύο επιτυχημένα brands, The Row και Elizabeth & James.
Στα 43 η Kate Moss αναδεικνύει το slip φόρεμα όπως καμία άλλη
Το αγαπημένο μας μοντέλο Kate Moss γιόρτασε τα γενέθλιά της και έγινε 43 και το στιλ της παραμένει τόσο φρέσκο όπως όταν τη πρωτοείδαμε στις καμπάνιες του Calvin Klein.
Το ξωτικό στο ράφι : Η νέα μόδα της Πρωτοχρονιάς, κίνδυνος για τα παιδιά
Το ξωτικό στο ράφι είναι η νέα χριστουγεννιάτικη τρέλα που έχει καταλάβει γονείς και παιδιά σχεδόν σε όλο τον κόσμο.Η παράδοση από τις ΗΠΑ εισήχθη στη Βρετανία και υιοθετήθηκε από πολλούς γονείς τα τελευταία χρόνια, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».Ωστόσο ορισμένοι ...
Τι φοράνε οι αγαπημένες μας celebrities μαμάδες με τα παιδιά τους στο αεροδρόμιο
Η Victoria Beckham, η Kate Middleton αλλά και πολλές ακόμη αγαπημένες μας celebrities πάντα έχουν μάθει τη μυστική φόρμουλα για να δείχνoυν στιλάτες στο αεροδρόμιο και μάλιστα με τα παιδιά τους. Ανακαλύψτε τις στιλάτες εμφανίσεις τους παραπάνω και εμπνευστείτε!
Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Baby2Baby event
Οι αγαπημένες μας celebrities που έχουν γίνει μαμάδες έκαναν τις πιο εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στο Baby2Baby event στο Los Angeles. Ανακαλύψτε παραπάνω πως η