Γεωργία Τσατάνη: Ποια είναι η εισαγγελέας που έγινε στόχος των Πυρήνων της Φωτιάς
Η υπόθεση Βγενόπουλου, τα εξοπλιστικά, ο άντρας και η κόρη της και οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της
Γιάννης Δραγασάκης - Οι κόρες του, η BMW και οι καμπάνες
Γεννήθηκε στην Ανατολή Λασιθίου το 1947. Στα μαθητικά του χρόνια, ανέπτυξε δραστηριότητα ως μέλος της νεολαίας "Γρηγόρης Λαμπράκης".
Νομοθετική πρωτοβουλία για τηλεοπτικές άδειες - Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης όμηρος διαπλεκομένων
Νομοθετική παρέμβαση πριν από την πρώτη αξιολόγηση, προκειμένου να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά την διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με τον υπουργό διαχωρίζονται οι δύο ...
ΝΔ: Μητσοτάκης: 52,43%, Μεϊμαράκης: 47,57% - Δείτε ποιες περιοχές χάρισαν τη νίκη (ΦΩΤΟ)
Μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στη ΝΔ και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, ανακοινώθηκαν και τα τελικά αποτελέσματα, το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου.
Μεϊμαράκης "στον ενικό": Γι' αυτό έχασα από τον Κυριάκο
Για τις εκλογές στην ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την στάση του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή και το κομματικό παρασκήνιο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρόεδρος της ΝΔ: Ενώνουμε τη ΝΔ εναντίον του λαϊκισμού (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο 8ος εκλεγμένος πρόεδρος στην ιστορία της ΝΔ, καταγράφοντας μια καθαρή νίκη σε όλα τα σημεία απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η πολιτική μάχη που αποφάσισε να δώσει, αποφεύγοντας τις ευθείες αντιπαραθέσεις με τους συνυποψήφιους του, παρουσιάζοντας από την ...