Γεωργία Τσατάνη: Ποια είναι η εισαγγελέας που έγινε στόχος των Πυρήνων της Φωτιάς
Η υπόθεση Βγενόπουλου, τα εξοπλιστικά, ο άντρας και η κόρη της και οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της
Γιάννης Δραγασάκης - Οι κόρες του, η BMW και οι καμπάνες
Γεννήθηκε στην Ανατολή Λασιθίου το 1947. Στα μαθητικά του χρόνια, ανέπτυξε δραστηριότητα ως μέλος της νεολαίας "Γρηγόρης Λαμπράκης".
Νομοθετική πρωτοβουλία για τηλεοπτικές άδειες - Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης όμηρος διαπλεκομένων
Νομοθετική παρέμβαση πριν από την πρώτη αξιολόγηση, προκειμένου να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά την διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με τον υπουργό διαχωρίζονται οι δύο ...
ΝΔ: Μητσοτάκης: 52,43%, Μεϊμαράκης: 47,57% - Δείτε ποιες περιοχές χάρισαν τη νίκη (ΦΩΤΟ)
Μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στη ΝΔ και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, ανακοινώθηκαν και τα τελικά αποτελέσματα, το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου.
Μεϊμαράκης "στον ενικό": Γι' αυτό έχασα από τον Κυριάκο
Για τις εκλογές στην ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την στάση του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή και το κομματικό παρασκήνιο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρόεδρος της ΝΔ: Ενώνουμε τη ΝΔ εναντίον του λαϊκισμού (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο 8ος εκλεγμένος πρόεδρος στην ιστορία της ΝΔ, καταγράφοντας μια καθαρή νίκη σε όλα τα σημεία απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η πολιτική μάχη που αποφάσισε να δώσει, αποφεύγοντας τις ευθείες αντιπαραθέσεις με τους συνυποψήφιους του, παρουσιάζοντας από την ...
Όταν ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας ξεδίπλωσε τη σημαία της ΝΔ με τον Μεϊμαράκη
Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας μας έχει μάθει να είναι πανταχού παρόν, τουλάχιστον στα μεγάλα event της πολιτικής σκηνής της χώρας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να απουσιάζει από την Κυριακή των εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.