Μάχη κατά της κυστικής μυελικής νόσου νεφρών
Σύντομα αναμένεται ότι θα αρχίσει περιορισμένη κλινική δοκιμή για θεραπεία, με φαρμακευτική ουσία, της νόσου που είναι γνωστή ως «κυστική μυελική νόσο νεφρών».
Το ταξίδι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Βερολίνο για την προώθηση της ταινίας του! (Photos)
Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με αφορμή την προώθηση της ταινίας του… «Ένας άλλος κόσμος»!
Γνωρίστε από κοντά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!
Ύστερα από έναν μήνα προβολών σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, η νέα ταινία τουΧριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας ‘Αλλος Κόσμος» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της έχοντας κόψει κοντά στα 600.000 εισιτήρια, με τον σκηνοθέτη να στοχεύει στη διεθνή διανομή της.
Ο Παπακαλιάτης ανοίγει καφενείο!
Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλος κόσμος», φαίνεται πως νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά του. Είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα με πολλές πρωτότυπες ιδέες.
Η ένταση μεταξύ της Βίκης Χατζηβασιλείου και μιας επιβάτη μέσα στο μετρό.
Aναστάτωση προκάλεσε με την παρουσία της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν μετά το τέλος της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη («Ένας Άλλος Κόσμος»), μπήκε στο Μετρό από τον σταθμό Νερατζιώτισσα και κατέβηκε στο Μοναστηράκι αντι για την Ομόνοια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΗΠΑ: η μάχη για τη Γερουσία
Τα νέα της ημέρας
14:51 ΗΠΑ: η μάχη για τη Γερουσία