Ο εργατολόγος Δημήτρης Μουσελίμης σας απαντά
Ο συνεργάτης μας Εργατολόγος - Δικηγόρος Δημήτρης Μουσελίμης (www.e-syntaxi.gr) απαντά στα ερωτήματα σας
Ο εργατολόγος Δημήτρης Μουσελίμης σας απαντά
Ο συνεργάτης μας Εργατολόγος - Δικηγόρος Δημήτρης Μουσελίμης (www.e-syntaxi.gr) απαντά στα ερωτήματα σας
Χωρίς ταξί σήμερα Πέμπτη
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί σε ολόκληρη την χώρα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Ξεκίνησε στις 5 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 5 το πρωί της Παρασκευής.
Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούρλος απαντά στα ερωτήματα σας
Ο συνεργάτης του boro.gr κύριος Δημήτρης Μπούρλος απάντησε στα ερωτήματα των αναγνωστών
Ο εργατολόγος Δημήτρης Μουσελίμης σας απαντά
Οι αναγνώστες μας ρωτούν. Ο συνεργάτης μας Εργατολόγος - Δικηγόρος Δημήτρης Μουσελίμης (www.e-syntaxi.gr) δίνει εξατομικευμένες απαντήσεις.
Συντάξεις Μαρτίου σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ - Δείτε αναλυτικά πότε θα καταβληθούν
Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις μηνός Μαρτίου από το ΙΚΑ και το Δημόσιο στους συνταξιούχους ενώ ο ΟΓΑ και ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την 1η Μαρτίου ημέρα Τρίτη.
Ο εργατολόγος Λεωνίδας Παππάς σας απαντά
Οι αναγνώστες του boro.gr ρώτησαν και ο δικηγόρος - εργατολόγος κ.Λεωνίδας Παππάς έδωσε εξατομικευμένες απαντήσεις. Στείλτε και εσείς το ερώτημά σας στο info@boro.gr
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτική λίστα
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δημοσιοποίησε τις ημερομηνίες που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις του Μαρτίου.
Σύνταξη - Ποιοί προλαβαίνουν να βγουν πριν από τα 67 χρόνια - Λίστα
Σύνταξη πριν από τα 67 προλαβαίνουν να κλειδώσουν χιλιάδες ασφαλισμένοι και κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες του ΟΑΕΕ, μισθωτοί με ασφάλιση ΙΚΑ, καθώς και υπάλληλοι σε ΔΕΚΟ-τράπεζες και Δημόσιο.
Αλλαγές σε όρια ηλικίας και συντάξεις του ΟΑΕΕ - Δείτε παραδέιγματα
Οκτώ αλλαγές στα όρια ηλικίας και τον υπολογισμό συντάξεων φέρνει η νέα εγκύκλιος που εκδόθηκε από τον ΟΑΕΕ και οδηγεί σταδιακά τα όρια συνταξιοδότησης στα 62 και τα 67 για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους καθώς και για γονείς, συζύγους και αδέλφια αναπήρων.
Ο Εργατολόγος Λεωνίδας Παππάς σας απαντά
Οι αναγνώστες του boro.gr ρώτησαν και ο Δικηγόρος-Εργατολόγος κ.Λεωνίδας Παππάς έδωσε εξατομικευμένες απαντήσεις. Στείλτε και εσείς το ερώτημά σας στο info@boro.gr
CONNECT & FOLLOW