Οστεοπόρωση και δίαιτα: πώς η απώλεια βάρους σχετίζεται με την οστεοπόρωση
Oι δίαιτες που περιορίζουν τη χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων, μπορεί να προκαλέσουν οστεοπόρωση, εξαιτιάς του ότι δεν καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε Ca.
Τροφές που καταπολεμούν κρύωμα, γρίπη, βρογχίτιδα και αλλεργική ρινίτιδα
Στον κατάλογο των τροφών αυτών που καταπολεμούν τις παθήσεις του αναπνευστικού δεσπόζει η καυτερή πιπεριά καθώς και άλλες πικάντικες τροφές.Ακόμη κι ο Ιπποκράτης συνταγογραφούσε ξίδι και πιπέρι για την ανακούφιση από λοιμώξεις του αναπνευστικού....
Πονοκέφαλος και διατροφή: Ποιές τροφές επιδεινώνουν και ποιές ανακουφίζουν
Αρκετές κοινές τροφές περιέχουν χημικές ουσίες, ιδίως τυραμίνες και νιτρικά άλατα, οι οποίες έχουν άμεση επίδραση στον εγκέφαλο των ατόμων ιδίως με γενετική προδιάθεση....
Τέσσερα χρόνια χωρίς το Δημήτρη Μητροπάνο
Tέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου, ενός από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας. Η Real News κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου με CD αφιερωμένο στα τραγούδια του.
Θέατρο Τέχνης: παράταση παραστάσεων έως τέλη Απριλίου
Οι παραστάσεις«Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» και«Σιχτίρ Ευρώ, μπουντρούμ δραχμή θα πεις και ένα τραγούδι» θα συνεχιστούν μέσα στην άνοιξη δίνοντάς μας την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουμε.
Νίκος Κουρής- Η κατάθλιψη, ο Φάουστ και οι προσωπικές αδυναμίες
Ο Νίκος Κουρής γεννήθηκε στην Αθήνα, κάπου μεταξύ Νέου Κόσμου και Νέας Σμύρνης. Ο Νίκος Κουρής μπορεί σήμερα να θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους άνδρες ηθοποιούς, όμως εξιστορεί πως όταν ήταν παιδί η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική: Ήταν πολύ συνεσταλμένος και πολύ καχεκτικός.