Βιέννη: Σημαντική η συμμετοχή Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό
Ιδιαίτερα σημαντική εκτιμάται πως θα είναι η συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ως ηγέτη μίας άμεσα ενδιαφερόμενης χώρας, στην «μίνι» Σύνοδο Κορυφής, την οποία συγκαλεί στη Βιέννη, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Κρίστιαν Κερν
Να αλλάξουμε τον τρόπο που τρώμε προτείνουν οι επιστήμονες
Μία διαφορετική ζυγαριά, που μετρά όχι το βάρος του χρήστη αλλά το βάρος της τροφής που καταναλώνει, τη διάρκεια του γεύματος και τον ρυθμό πρόσληψης τροφής φιλοδοξεί να αποτελέσει «εργαλείο» για την πρόληψη της παχυσαρκίας.
Γ. Ιβάνοφ: Ανακάλεσε την αμνηστία που είχε χορηγήσει σε πολιτικούς και αξιωματούχους
Κατόπιν πιέσεων της αντιπολίτευσης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ ανακάλεσε την αμνηστία που είχε χορηγήσει σε 34 πολιτικούς και αξιωματούχους...
Στην Ειδομένη επέστρεψαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
Ηρεμία επικρατεί στην Ειδομένη μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, ενώ στον άτυπο καταυλισμό στα σύνορα Ελλάδας- ΠΓΔΜ επέστρεψαν το πρωί και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, που είχαν αποχωρήσει, χθες το βράδυ, για λόγους ασφαλείας.
Σύνοδος 4 Βαλκανικών χωρών για το προσφυγικό στη Θεσσαλονίκη
Ένας νέος δρόμος καλής γειτονίας, ένα πρότυπο πολιτικής συνεργασίας που θα μπορούσε να γκρεμίσει τείχη και φράχτες εθνικιστικής περιχαράκωσης, ανοίγει στη Θεσσαλονίκη.
Κοτζιάς στην ΕΦΣΥΝ: 'Δεν υπάρχουν απολίτικοι τεχνοκράτες'
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, εκτιμά σε συνέντευξη του στο Νικόλα Ζηργάνο και την εφημερίδα Συντακτών πως η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας για το προσφυγικό χρειάζεται χρόνο για να κριθεί και υπογραμμίζει ότι το ΝΑΤΟ δεν ανταποκρίνεται μέχρι τώρα στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ