18ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο: Ανταλλαγή απόψεων και χρήσιμα συμπεράσματα
Για μια ακόμα χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, όπου τέθηκαν προς συζήτηση σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο.
Στο δρόμο για το ασφαλιστικό - Τι δε λειτουργεί - Αναλυτικά στοιχεία
Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα Πέμπτη η χώρα, καθώς τα συνδικάτα έχουν εξαγγείλει γενική απεργία ενάντια στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που ηγούνται της κινητοποίησης, να προσκαλούν σε μαζική συμμετοχή.
Φάρμακα: το πρόβλημα για το οποίο κανείς δεν μιλάει
Λίγο πριν από τις γιορτές, ακούσαμε και διαβάσαμε για τις επαναλαμβανόμενες ελλείψεις αντιρετροϊκών φαρμάκων στα νοσοκομεία. Δυστυχώς, αυτή είναι μόνο η αρχή. Τα μηνύματα από τους καρκινοπαθείς και άλλους ασθενείς είναι αποκαρδιωτικά
Στάση εργασίας γιατρών και φαρμακοποιών την Τρίτη
Σε στάση εργασίας προχωρούν γιατροί και φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης, αύριο Τρίτη, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό.
Είδος προς εξαφάνιση δεκάδες φάρμακα ευρείας χρήσης αλλά και εμβόλια
Εικόνα «κραχ» στη φαρμακευτική αγορά δίνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.
Το προφίλ των Σύρων προσφύγων: Νέοι, μορφωμένοι και απελπισμένοι
Το προφίλ των προσφύγων που εγκαταλείπουν τη Συρία και φτάνουν στην Ελλάδα επιχειρεί να σκιαγραφήσει σε έρευνά της η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
«Λουκέτο» σε νοσοκομεία, σχολεία, μουσεία
Με προσωπικό ασφαλείας στα δημόσια νοσοκομεία και από εφημερεύοντα φαρμακεία εξυπηρετούνται οι πολίτες, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας (γιατροί και λοιποί εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, φυσικοθεραπευτές) .
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....