Κακές ειδήσεις: πόσο αρνητικά επηρεάζουν την ψυχολογία μας;
Μπορούμε να μένουμε ενημερωμένοι, αλλά και να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία
Διακοπή συμβολαίου: μπορεί η εταιρεία να κάνει παρακράτηση;
Διακοπή συμβολαίου: μπορεί η εταιρεία να κάνει παρακράτηση;
Σημαντική δωρεά της Pfizer Ηellas στο "Πουλίδειο" Γηροκομείο Καβάλας
Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας», στο οποίο είχε τονιστεί η επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατάκοιτων υπερηλίκων.
Οι «Αthens Tango Ensemble» σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγικές μελωδίες
Ελάτε στο Κήπο του Μεγάρου να ακούσουμε και –γιατί όχι;– να χορέψουμε τάνγκο κάτω από το φως του φεγγαριού!
Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου: για πρώτη φορά μαζί στο Θέατρο Βράχων
Κέφι και ενέργεια σε ένα τρίωρο party. Ό,τι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι!
Η παράσταση «Μάνα θα πάω στο Hollywood»  πάει περιοδεία
Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της στο θέατρο Ιλίσια, όπου παρουσιαζόταν για δύο χρονιές σε sold out παραστάσεις, η επίκαιρη και μοναδική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου ξεκινά αύριο 28/6 μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για να μας θυμίσει ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα ο Έλληνας ...
Πρεμιέρα με Μάριο Φραγκούλη κάνει το Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Συνεπής στο ραντεβού του με το κοινό, το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου κάνει πρεμιέρα τη Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 με τον Μάριος Φραγκούλη να μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας.
Εκτός Alpha και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Οι λόγοι που οδήγησαν την ηγεσία του σταθμού να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι ουσιαστικά δύο. Το εξαιρετικά υψηλό κόστος της κάθε εκπομπής και οι εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις.
Τι σημαίνει να είσαι θύμα βασανιστηρίων; Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα απαντούν
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα αποκατάστασης θυμάτων βασανιστηρίων (26 Ιουνίου), οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δίνουν στη δημοσιότητα δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν υποστεί βασανισμό και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.
Παχαίνουν τα μπισκότα διαίτης;
Θα πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ότι η συνολική ποσότητα που θα καταναλώσουμε είναι αυτή που θα καθορίσει το ποσό των θερμίδων που θα πάρουμε και όχι το ένα. Ένας ακόμη μύθος είναι ότι τα μπισκότα με σοκολάτα είναι πιο παχυντικά. Πολλές φορές δεν υπάρχει σημαντική θερμιδική διαφορά ...
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ