Το... ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς;
Όμορφη και λαμπερή σε κάθε ηλικία!
Βερίκοκο: μάθε για την θρεπτική του αξία και τα πολλαπλά οφέλη στην υγεία!
Βοηθά στην πρόληψη ορισμένων μορφών καρκίνου, κυρίως του πνεύμονα και πιθανώς και του παγκρέατος. Εμπεριέχει καροτενοειδή (β – καροτένιο, λυκοπένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη), στα οποία οφείλεται το πορτοκαλί τους χρώμα....
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: 15 χιλιάδες έλληνες χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο
Το 50% των καπνιστών θα πεθάνει από νόσημα σχετικό με το τσιγάρο. Στοιχεία τα οποία παρουσίασε μεταξύ άλλων το πάνελ των ομιλητών στη σημερινή συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε) με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 2017 (31 Μαΐου) ...
Η κοιλιοκάκη, μια χρόνια πάθηση του εντέρου: Πώς εμφανίζεται στα παιδιά;
Η κοιλιοκάκη είναι μία χρόνια πάθηση του εντέρου που εμφανίζεται σε άτομα με γενετική προδιάθεση μετά την κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν γλουτένη.
4 συνήθειες που έχουν οι υγιείς άνθρωποι
Υιοθετήστε τις και σύντομα θα δείτε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας και φυσικά στην υγεία σας.
Τι χρειάζεται ένα παιδί για να μάθει να γράφει σωστά;
Παιδιά που δεν κατανοούν τις κατευθύνσεις, γράφουν τυχαία χωρίς πραγματικά να γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνουν. Ένα κοινό χαρακτηριστικό αυτό των παιδιών είναι ότι κάθε φορά αντιγράφουν λάθος αλλά και τα λάθη του δεν είναι σταθερά. Έχουν ακατάστατη γραφή δεν κρατούν τους κανόνες της ...
Σαλάτα με πράσινα λαχανικά και φράουλες
Μια σαλάτα πλούσια σε βιταμίνη C και φυτικές ίνες. Καταναλώστε την αμέσως μετά την παρασκευή για να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά της.
Πώς να ξεκινήσετε τη συζήτηση με τα παιδιά σας για τα ναρκωτικά
Πολλά παιδιά δεν γνωρίζουν την πραγματική διάσταση του <<τι σημαίνει η λέξη ναρκωτικό>>, ούτε την χρήση και τις παρενέργειες τους. Όμως εμείς (πρέπει να) γνωρίζουμε, διότι εμείς είμαστε οι καθοδηγητές και τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή πάνω στα παιδιά μας.
Το Νέο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας χρειάζεται τη στήριξή σας
Το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλα τα παιδιά να κατανοήσουν και να χαρούν τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν.
Παγκόσμια Ημέρα Μεσογειακής Αναιμίας: πώς μεταδίδεται και πώς αντιμετωπίζεται
Άνθρωποι με μείζονα θαλασσαιμία-β έχουν δύο διαφοροποιημένα γονίδια για αιμοσφαιρίνη, ένα από κάθε γονέα, άρα και οι δύο γονείς πρέπει, εδώ να είναι φορείς.....
Η "τέχνη" στα φρύδια
Υπάρχει τέχνη για τα φρύδια; Γι’ αυτούς που πιστεύουν πως υπάρχει, ένας αυτοδίδακτος 23χρονος μακιγιέρ ο @Harlibi δημιούργησε τα “Dragon brows”
Το εμβόλιο για τον hpv: Ποιες ηλικίες αφορά και άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε
Το HPV εμβόλιο είναι για όλα τα κορίτσια από 9 ετών και όλες τις γυναίκες τουλάχιστον μέχρι 45 ετών. Οι υπεύθυνοι Φορείς Υγείας των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά και άλλων χωρών συστήνουν τον εμβολιασμό κοριτσιών και αγοριών 9-13 ετών, συνήθως στα σχολεία.
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
Σχέσεις: Μου αρέσει πώς να τον κάνω να με πλησιάσει;
Μου αρέσει ένας μεγαλύτερος κατά 1 χρόνο...
Αρνητικές σκέψεις: "Φοβάμαι ότι θα πάθουν κάτι οι δικοί μου"
Γεια σας το τελευταίο καιρό παιδεύομαι...