Κυτταρίτιδα: 10 συστατικά της διατροφής δίνουν τη λύση!
10 από τα πιο σημαντικά «καλλυντικά» φυσικά συστατικά της διατροφής, τα οποία από το πιάτο σας «χτυπούν» κατευθείαν την κυτταρίτιδα.
Δείτε πώς το στρες συνδέεται με την αυξημένη χοληστερόλη
Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρόνια ενεργοποίηση της αντίστασης στο stress μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη όρεξη, κυρίως για τρόφιμα πλούσια σε ζάχαρη και λίπος.
Πρόγραμμα διατροφής για το παιδί που δίνει εξετάσεις- Δείτε αναλυτικά
Πέρα από την πολύ σκληρή προετοιμασία των μαθημάτων σημαντικό ρόλο φαίνεται να διαδραματίζει και η διατροφή του υποψηφίου που συνδράμει στο άριστο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας μη ξεχνάτε ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μια ηλικία ταχύτατης σωματικής αλλά και πνευματικής ανάπτυξης, με ...
Εκτονώνεις άγχος και νεύρα στο φαγητό; Διάβασε αυτό
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από έντονο άγχος, ανασφάλεια και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά και βρίσκει διαφορετικές διεξόδους και τρόπους εκτόνωσης. Πολλοί άνθρωποι «εκτονώνονται» και «ηρεμούν» προσωρινά μέσω της υπερκατανάλωσης τροφής.
Ποιους απειλεί η μαγειρίτσα;
Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα οι εισαγωγές στα νοσοκομεία με καρδιακά και γαστρεντερικά επεισόδια, εξαιτίας της υπερκατανάλωσης λιπαρών, θερμίδων, αλατιού, αλκοόλ και ζάχαρης έπειτα από αρκετές ημέρες αυστηρής νηστείας.
Το διαιτολόγιο της νηστείας
Η νηστεία χαρακτηρίζεται από μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπών τα οποία θεωρούνται επιβλαβή για την υγεία και αυξημένη κατανάλωση φυτικών τροφίμων και θαλασσινών προϊόντων τα οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
CONNECT & FOLLOW