Αγγελική Καβαλλιεράτου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/ Ψυχολόγος BSc, MSc
Κάρτα Ταρώ για την Τετάρτη 26/7
Η μέρα σας εφιστά την προσοχή σχετικά με μία απόφαση που ενδέχεται να λάβετε βιαστικά και που πιθανά να μετανιώσετε στο μέλλον.
Κάρτα Ταρώ για την Τρίτη 25/7
Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας.
Χρειάζομαι βοήθεια για να αδυνατίσω: ζυγίζω 95 κιλά
Είναι μεγάλο το ποσοστό λίπους και τα κιλά που θα χρειαστεί να μειώσεις. Πρέπει να απευθυνθείς σε διαιτολόγο πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης....
Το καλοκαιρινό στιλ της Nadiia Shapoval
Ένα από τα πιο στιλάτα κορίτσια της Αθήνας και τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ του
Κάρτα Ταρώ για την Δευτέρα 24/7
Η μέρα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες καθώς θα έχετε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  24/7 – 30/7
Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς
Κάρτα Ταρώ για την Παρασκευή 21/7
Η μέρα αυτή ευνοεί κατά κύριο λόγο επαγγελματικά ζητήματα, οπότε θα αποτελέσει το ιδανικό βήμα για την έναρξη μιας καινούργιας δραστηριότητας ή συμφωνίας.
Κάρτα Ταρώ για την Πέμπτη 20/7
Η μέρα αυτή είναι η μέρα της ομορφιάς του κάλλους και της περιποίησης οπότε καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ανάλογα ζητήματα περνώντας χρόνο με τον εαυτό σας αλλα και παίρνοντας πρωτοβουλίες για να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν στην εμφάνιση σας.
Κάρτα Ταρώ για την Τετάρτη 19/7
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή σε κάθε θέμα που αφορά τη συνεργασία ,την επικοινωνία και την από κοινού εργασία.
Κάρτα Ταρώ για την Τρίτη 18/7
Η σημερινή ημέρα σας καλεί σε υπομονή και αναμονή κυρίως για ό,τι έχει σχέση να κάνει με μία κατάσταση που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.
8 πρακτικές συμβουλές υγείας για καλό καλοκαίρι!
Το μελάνωμα είναι μια από τις πιο σοβαρές μορφές καρκίνου στον οργανισμό μας και σχετίζεται άμεσα με την αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Εάν έχετε ελιές....
Κάρτα Ταρώ για τη Δευτέρα 17/7
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, τους φίλους και κάθε πρόσωπο που αισθάνεστε κοντά στην καρδιά σας.
Παγωτό: η θρεπτική αξία της γλυκιάς καλοκαιρινής μας συνήθειας
Καλό είναι να καταναλώνουμε απλές γεύσεις π.χ βανίλια και να τις συνδυάζουμε με ξηρούς καρπούς ανάλατους ή κομμάτια από φρέσκα φρούτα. Με τον τρόπο αυτό και το ασβέστιο παίρνουμε και τα θρεπτικά συστατικά των καρπών αλλά και τις βιταμίνες των φρούτων.....
Φλεγμονή στους όρχεις: μπορεί να είναι προστατίτιδα;
Κατόπιν κατάλληλης αντιβιωτικής αγωγής και ανταπόκρισης ο όρχις ξεπρήζεται σταδιακά μετά από 1 εβδομάδα έως και ένα μήνα. Κρύα ή ζεστά δεν χρειάζονται, μονάχα ίσως, αρχικά, κάποια ανάρτηση του οσχέου ψηλά και αντιφλεγμονώδης φάρμακα.
Σπονδυλική στένωση: 3 ασκήσεις που σας ανακουφίζουν
Για το σωστό σχεδιασμό του προγράμματος, οφείλουμε να λάβουμε υπόψην τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες του ασθενούς π.χ. μπορεί να υπάρχει προτίμηση για κάποια συγκεκριμένη μορφή άσκησης, ή τη χρήση κάποιου εξειδικευμένου εξοπλισμού. Ενδεικτικά, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε μια ...
Εργάζομαι 23 χρόνια. Αν παραιτηθώ, τι δικαιούμαι;
Εργάζομαι 23 χρόνια. Αν παραιτηθώ, τι δικαιούμαι;
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ