Νιώθω ότι θα τρελαθώ, ότι χάνω τον έλεγχο κι έχω ταχυκαρδία. Τι μου συμβαίνει;
Ταλαιπωρούμαι από καθημερινό και έντονο άγχος και μάλιστα παθαίνω περιστασιακά κρίσεις πανικού. Έχω έντονη ανησυχία ότι από στιγμή σε στιγμή θα τρελαθώ.
Είμαι ομοφυλόφιλος και η μικρή κοινωνία με περιορίζει. Τι να κάνω;
Χρειάζομαι έναν σύντροφο κι έχω ανάγκη να ερωτευτώ και να αγαπήσω. Είμαι αντικειμενικά ωραίο παιδί. Δεν ψάχνω όμως κάτι φτηνό.
Με απατούσε συνέχεια, με έβριζε, αλλά εγώ έκατσα. Τώρα περιμένω το 2ο παιδί...
Σκέφτομαι να το ρίξω το παιδί. Νιώθω άχρηστη. Νιώθω ότι θα τρελαθώ.
Ο πατέρας μου είναι εγωιστής και βρίζει τη μητέρα μου, όμως αυτή παραμένει πλάι του. Εγώ τι μπορώ να κάνω;
Καλησπέρα. Είμαι 22 χρόνων και μένω ακόμη με τους γονείς μου. Όσο ήμουν σχολείο και μακριά λόγω σπουδών, αγνοούσα κάποια πράγματα.
Σκέφτομαι συνεχώς την πεθαμένη μου γιαγιά στο φέρετρο. Σκέφτομαι εμένα και τους γονείς μου νεκρούς...
Οι εικόνες αυτές με έχουν κατακλύσει. Εισέρχονται στο μυαλό μου επί έναν μηνά κάθε μέρα χωρίς να το θέλω και με ρίχνουν πολύ ψυχολογικά.
Νομίζω ότι έχω ερωτευτεί τον προϊστάμενό μου. Είναι παντρεμένος, αλλά με φλέρταρε...
Καλησπέρα. Είμαι 22 χρονών, έχω σχέση τα τελευταία 5 χρόνια και δουλεύω σε μία επιχείρηση όπου είχα πολύ καλές επαφές με τον προϊστάμενό μου.
Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Ο «ύπουλος» εχθρός της υγείας σου
Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις για την πάθηση που ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας. Πώς επηρεάζει τη ζωή τους;
Ινομυαλγία και μυϊκός πόνος: Τι πρέπει να γνωρίζεις
Διάβασε εδώ ποιες είναι οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να έχεις υπόψη σου σχετικά με την ινομυαλγία και τον μυϊκό πόνο γενικότερα, που ταλαιπωρούν μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας.
Χωρισμός και δανεικά χρήματα: Γίνεται πιεστικός και με ενοχλεί
Έχω χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό μου εδώ και δύο μήνες. Προσπάθεια επανασύνδεσης δεν υπήρξε. Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, μου είχε δανείσει κάποια χρήματα για τη δουλειά μου, τα οποία όμως συμφωνήσαμε να του τα επιστρέψω. Όπως και έκανα.
Γιατί, ενώ προσπαθώ, δεν έχω τη σχέση που θέλω;
Δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, νιώθω μόνη, έχω κατάθλιψη. Δεν παίρνω αγάπη και τρυφερότητα, η σχέση μου είναι επιφανειακή.
Είμαι 13 ετών και δεν νιώθω άνετα με τα κιλά μου. Τι να κάνω;
Το ζητούμενο στην ηλικία σου είναι η διατροφική επάρκεια για μέγιστη ανάπτυξη αφενός και η διατροφική εκπαίδευση που θα υιοθετηθεί και θα παραμείνει και στην ενήλικο ζωή.
Είμαι 18 ετών και ζυγίζω 90 κιλά. Αγχώνομαι γενικά και θέλω να φτάσω τα 56. Τι να κάνω;
Αρχικά το πολύ άγχος συνδέεται άρρηκτα με την παχυσαρκία και με τις διατροφικές διαταραχές, συνεπώς πρέπει να εντάξεις σταδιακά στην καθημερινότητά σου τον αθλητισμό για να αποβληθεί το άγχος και να υπάρχει ισορροπία στην ψυχικά διάθεσά σου κι ακόμη στη διατροφή σου.
Πήρα κιλά και δεν χωράω στα ρούχα μου. Πώς θα αδυνατίσω;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να βάλεις μια σταθερότητα στο ωράριο γευμάτων σου, σταθερά κάθε 3 ώρες με έμφαση σε σνακ που δίνουν κορεσμό και αποδίδουν λίγες θερμίδες όπως γαλοπούλα με κότατζ και παξιμάδι, καρότο-αγγούρι με παξιμάδι, φρούτο με κάποιο τυράκι χαμηλών λιπαρών.
Ο καρκίνος του μαστού είναι και ανδρική υπόθεση
Σπανιότερος, αλλά πιο επιθετικός, ο καρκίνος του μαστού αφορά και στους άνδρες. Και σε αυτή την περίπτωση η έγκαιρη πρόληψη είναι το «κλειδί» προστασίας.
Παγιδευμένοι σε ασυνείδητα οικονομικά σενάρια…
Είναι γεγονός ότι η οικονομική ευμάρεια είναι ένα χαρακτηριστικό ή ένας στόχος που ενδιαφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων.
Νιώθω ένα ανθρώπινο ράκος, δεν έχω κάνει ποτέ σεξ, ούτε μπορώ να πλησιάσω γυναίκα...
Είμαι 39 ετών και ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ένα ζήτημα πολύ δύσκολο και θέλω μια απάντηση οδό και σκληρή να είναι.
Είμαι κλειστός τύπος, δεν έχω φίλους, ούτε κοπέλα. Πώς να ξεμπλοκάρω;
Είμαι 19 χρονών και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που με απασχολεί. Eίμαι κλειστός τύπος, δεν έχω φίλους και ούτε βγαίνω έξω για καφέ και αυτό που επιπλέον μου δημιουργηθεί κάποια ανασφάλεια, είναι ότι δεν έχω κάποια κοπέλα.
Αυταρχικός γονέας και επιπτώσεις στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού
Όταν η αυταρχική μητέρα είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα έχει την τάση να ελέγχει, να παρεμβαίνει και να χειρίζεται τη ζωή του παιδιού και κάθε προσωπική του απόφαση.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ