Ν. Μιχαλολιάκος: Ο πιο πλούσιος "πολιτικός αργηγός" με συνολικά εισοδήματα 271.053,87 ευρώ!
Η εικόνα του «λαϊκού ηγέτη», που εδώ και χρόνια επιχειρεί να φιλοτεχνήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος για τον εαυτό του, αποδομείται πλήρως μετά τη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» του.
Και όμως η Χρυσή Αυγή έχασε ψηφοφόρους !
Περίπου 379.000 άτομα ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών (ώρα 3.30 π.μ. - 95% ενσωμάτωση). Συγκριτικά με τον Ιούνιο του 2012, που την είχαν ψηφίσει 426.025 άτομα, το ναζιστικό μόρφωμα χάνει -αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή στα ...
Εκλογές: Ποια ονόματα μένουν εκτός Βουλής;
Σε θρίλερ για γερά νεύρα θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά η μάχη του σταυρού, καθώς πολλά ηχηρά ονόματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής. Ήδη, η Άντζελα Γκερέκου, η μεταγραφή της οποίας από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ προκάλεσε... σεισμό, έμεινε εκτός.
Φωτό : Το μπάνιο του Μιχολολιάκου στη Βουλιαγμένη πριν τη σύλληψη
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τη σύζυγό του και βουλευτή του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια, να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι και αμέριμνοι το μπάνιο τους, στο μαγευτικό τοπίο στην Λίμνη Βουλιαγμένης, δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου.