Βλεφαροπλαστική: Διώξτε τον χρόνο από πάνω σας
Μεγαλώνοντας, το δέρμα μας παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Ιδιαίτερα στο δέρμα γύρω από τα μάτια δημιουργείται χαλάρωση και ρυτίδες, που κάνουν το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο, προσθέτοντας χρόνια στο πρόσωπο.
Δεν βγαίνει το κεφαλάκι του πέους μου. Έχω κάποιο πρόβλημα;
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν βγαίνει το κεφαλάκι στο πέος μου. Προσπαθώ όσο μπορώ κάθε φόρα να τραβάω το πετσάκι όσο πιο κάτω γίνεται, αλλά φοβάμαι παραπάνω επειδή τσούζει.
Μετά από ερωτική απογοήτευση εθίστηκα στο πορνό και τον αυνανισμό. Τι μπορώ να κάνω;
Τα τελευταία 3 χρόνια και μετά από μια έντονη ερωτική απογοήτευση νιώθω ότι κυριολεκτικά εθίστηκα στο πορνό και τον αυνανισμό.
Ποιο θα έπρεπε να είναι το μέγεθος των όρχεών μου στην ηλικία μου;
Είμαι 17 ετών. Ποιο θα έπρεπε σε αυτή την ηλικία να είναι το μέγεθος των όρχεών μου; Πιστεύω σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας μου ότι είναι μικροί και το πέος μου σχετικά...
Όταν γίνεται πρωκτική επαφή μου φεύγει η στύση... Τι φταίει;
Γεια σας είμαι 19 χρονών και έχω ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών με τον σύντροφό μου. Όποτε γίνεται πρωκτική επαφή μετά από λίγο η στύση μου φεύγει, είτε γίνει με προφύλαξη είτε χωρίς.
«Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ»: Καλλιτεχνικές συμμετοχές Σεπτεμβρίου
Ολοκληρώνει τον κύκλο της τον Σεπτέμβριο με εκλεκτούς καλεσμένους
Εμφανίζεται ένα υγρό, όταν κάνω πρωκτικό σεξ: Τι είναι;
Τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει πρωκτικό σεξ και έχω παρατηρήσει ότι όταν τελειώσουμε ο πρωκτός μου εκρέει ένα υγρό σαν βλέννα ή σαν σπέρμα.
Έχουμε διακοπτόμενη συνουσία: Τι ισχύει;
Έχουμε σεξουαλική επαφή χωρίς καμιά προφύλαξη, απλά δεν έχει τελειώσει πότε μέσα μου και πάντα τελειώνει κοντά 15- 20 επίτηδες δευτερόλεπτα, αφού έχει βγει.
Υποψιάζομαι ότι ο σύντροφός μου είναι bisexual...
Έχω κάποιες ανησυχίες για την σεξουαλική ζωή του συντρόφου μου. Ενώ στην αρχή της σχέσης μας ήταν πιο δραστήριος τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η ιδέα ότι ίσως είναι bisexual.
Αυνανισμός στη εφηβική ηλικία: Τι ισχύει;
Καλησπέρα είμαι 16 χρονών και αυνανίζομαι, όταν φαντάζομαι καπoιον, αλλά κατάλαβα ότι στην πραγματικότητα δεν θέλω να το κάνω, γιατί ντρέπομαι.
Κάναμε πρωκτικό σεξ και έχω ελάχιστο αίμα, όταν σκουπίζομαι: Είναι φυσιολογικό;
Δοκιμάσαμε με τον σύντροφό μου πρωκτικό σεξ για πρώτη φορά και έχω ελάχιστο αίμα, όταν σκουπίζομαι. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πόνο. Είναι φυσιολογικό;
akis3 adTechParam +0 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Steve Jobs
Η Σκέψη της ημέρας
Steve Jobs
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας